Çözüm Ortaklarımız

Elit Güvenlik sistemleri her türlü güvenlik ekipmanı montajları için ücretsiz keşif hizmeti vermetedir.

Dilerseniz ücretsiz keşif formumuzu doldurarak bu hizmetimizden faydalanabilirsiniz yada telefonla iletişime geçerek keşif talebinde bulunabilirsiniz.

En kısa sürede sizinle temasa geçilecek ve keşif için randevu talep edilecektir.

İletişim telefonu : 0 286 213 06 66

Ücretsiz keşif formu için tıklayınız.

 

Elit Güvenlik Akıllı ev otomasyon sistemleri. görüntülü interkom sistemleri, CCTV(Kapalı devre izleme ve kayıt) Sistemleri, yangın ihbar sistemleri, kapılar ve giriş sistemleri alanlarında uzman ekip ve profesyonel kadrosuyla çalışmalarına devam etmektedir.

Firmamiz güvenlik sistemleri sektöründe 21 yılı aşkın tecrübe, birikim ve müşteri odaklı çözüm üretme prensibi ile bir çok büyük projeye imzasını atmıştır.

Halen Türkiye'nin önde gelen firmalarinin çözüm ortağıdır.

Elit Güvenlik 1995 yılında faaliyet göstermeye başlamış ve geride bıraktığı 17 yılı aşkın sürede aldığı işleri profesyonelce bitirmiş ve seçkin referanslar edinmiştir.

Her daim kaliteyi ve ekonomiyi dengede buluşturup müşterilerine "gerçek değer" kavramını hissettirmiş ve en iyi şekilde hizmet vermiştir.

Müşterilerine sadece para değil, verilen hizmetin de bir kazanç oldugunu, verdiği hizmet kalitesiyle kanıtlamış, aldığı takdir ve teşekkürlerle de somutlaştırmış olmanın verdiği sevinci yaşamış ve yaşatmıştır.

HIRSIZ İHBAR VE ALARM SİSTEMLERİ

PDFYazdıre-Posta